İşdən sonra evdə istirahət edərkən mürəkkəb qeydiyyat prosesləri və uzun təlimatlarla vaxt itirmək istəmirəm. Mənə brauzerdən birbaşa açılan və əsas funksiyaları ilk baxışdan başa düşülən bir internet seçimi daha uyğundur. Azərbaycanda belə platformaları araşdırarkən mobil versiyanın keyfiyyəti və naviqasiyanın rahatlığından başqa, şəxsi məlumatların qorunması, məxfilik şərtləri və hesab təhlükəsizliyi barədə hansı məlumatları əvvəlcədən nəzərdən keçirmək lazımdır?
5 Views
Mənim üçün həftəsonunda ən xoş şeylərdən biri odur ki, heç yerə tələsmək lazım olmur. Gün ərzində öz işlərini görürsən, axşam isə rahat şəkildə oturub istirahət edə bilirsən. Belə vaxtlarda mən bəzən internetdə yeni səhifələrə baxıram. Konkret bir şey axtarmasam da, maraqlı bir səhifə qarşıma çıxanda bir az araşdırıram. Bu yaxınlarda ünvanını da gördüm. Bir müddət səhifədə qaldım, təqdim olunan məlumatları oxudum və sonra düşündüm ki, fərqli rəqəmsal məşğuliyyət axtaranlar üçün nəzərdən keçirilə biləcək variantdır. Məncə, belə seçimlərdə əsas məsələ tələsməməkdir. Əvvəlcə qaydaları, şərtləri və digər məlumatları oxumaq lazımdır. Sonra artıq insan özü qərar verir. Mən şəxsən bunu etmədən heç nə seçmirəm. Həmçinin birinin maraqlı hesab etdiyi səhifə başqasına maraqsız görünə bilər. Buna görə də bunu universal tövsiyə kimi yox, sadəcə alternativ kimi paylaşmaq istəyirəm. Maraqlananlar özləri baxıb qiymətləndirə bilərlər.